Betaal in termijnen vanaf €150. Geen extra kosten. 

Hoeveel geld bespaar je met wasbare luiers?

Ben je in blijde verwachting van een kindje? Dan sta je aan de vooravond van het verschonen van heel veel luiers in de eerste levensjaren. Als je kiest voor duurzame wasbare luiers dan ben je niet alleen super goed bezig voor het milieu, je bespaart ook nog eens heel veel geld! We laten je zien wat we bedoelen.

Wat is een wasbare luier?

Een wasbare luier is een herbruikbare luier die je na gebruik in de wasmachine gooit en die je daarna opnieuw kunt gebruiken. Anders dan wegwerpluiers, die je na één keer gebruiken weggooit, gaan wasbare luiers veel langer mee. Wasbare luiers bestaan uit een waterdichte buitenlaag en een absorberende binnenlaag. Je kunt een inlegvel gebruiken om de ontlasting op te vangen die je na gebruik makkelijk kunt weggooien.

Er zijn verschillende redenen waarom ouders kiezen voor wasbare luiers. Ten eerste zijn wasbare luiers beter voor het milieu. Wegwerpluiers belanden na één keer gebruiken op de vuilnisbelt en doen er honderden jaren over om af te breken. Wasbare luiers daarentegen worden na gebruik gewassen en hergebruikt, waardoor er veel minder afval ontstaat. Daarnaast zijn wasbare luiers goedkoper dan wegwerpluiers, ook als je rekening houdt met de kosten voor het wassen en het wasmiddel dat je gebruikt. Tel uit je winst!

Met wasbare luiers bespaar je veel geld op lange termijn!

Gemiddeld gebruiken baby’s zo’n 6.500 luiers tot de tijd is aangebroken dat ze zindelijk zijn. Het Nibud heeft berekend dat je per maand gemiddeld €49,55 kwijt bent aan luiers. Dit komt dus uit op €2.100,- aan luiers! En dat is dan slechts voor één baby én hier zijn de steeds meer toenemende afvalkosten nog niet in meegenomen.

Met ons complete pakket wasbare luiers kun je voor €665,- fulltime wasbaar luieren. Je hebt dan altijd voldoende luiers in huis en je hoeft je geen zorgen meer te maken over het kopen van luiers. In dit pakket zitten 25 voorgevormde luiers, 8 overbroekjes, 4 wetbags en 1 rol bamboe inlegvellen. Het is de investering zeker waard, kijk maar! Als je de uitwasbare luiers voor nog meer kindjes gebruikt dan neemt de besparing ook nog eens in rap tempo toe.

Bij Pina-Luiers geniet je gelijk van je besparing met wasbare luiers

Wasbare luiers besparen veel geld maar zijn vaak wel een grote investering. Als je een compleet startpakket wilt kopen om te kunnen starten moet je al snel in één keer een paar honderd euro neerleggen. Bij Pina-Luiers doen we dat anders! Je kunt bij ons gelijk genieten van de besparing door het aankoopbedrag in termijnen te betalen, zonder extra kosten. Je betaalt dan meer dan de helft minder dan dat je gemiddeld kwijt bent voor wegwerpluiers!

Wasbare luiers bieden nog veel meer voordelen!

Naast de financiële besparing, zijn er nog tal van andere voordelen. Zo zijn wasbare luiers beter voor het milieu, omdat je minder afval produceert. Daarnaast zijn ze gemaakt van natuurlijke materialen, wat beter is voor de huid van je baby. Ook is de kans op luieruitslag kleiner bij het gebruik van wasbare luiers. Pampers zijn één van de belangrijkste verzorgingsproducten voor jouw kleintje dus zorg ervoor dat je ze het beste geeft!

Wasbare luiers kunnen echt niet ontbreken tussen de andere babyproducten in de luiertas. Zelfs wanneer jouw kindje de wasbare luiers ontgroeid zitten er nog voordelen aan. Zo kun je de luiers bewaren voor het eventuele volgende kindje binnen jullie gezin, je kunt ze cadeau geven aan iemand die een kindje verwacht of je kunt de luiers verkopen. Zo zie je maar dat deze babyartikelen echt een must have zijn voor jouw babyuitzetlijst!

Kortom, wasbare luiers zijn niet alleen financieel voordelig, maar ook beter voor het milieu en de gezondheid van je baby. Het is dus zeker de moeite waard om te overwegen om wasbare luiers te gebruiken.

Wil je graag advies inwinnen of hulp bij het samenstellen van een pakket? Stuur ons een berichtje, wij staan klaar om je te helpen.

Gratis verzending vanaf €150
Binnen 2 werkdagen in huis!
Betaal zoals jij wilt: direct of gespreid (vanaf €150)
Gratis retourneren binnen 30 dagen

Populair: Proefpakket | Dagpakket | Startpakket | Compleet pakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *