Verzending en levertijd

Je Pina-Luiers worden door ons met veel zorg en liefde ingepakt. We hechten veel waarde aan onze producten en doen ons best om ervoor te zorgen dat het pakket in perfecte staat aankomt, zonder gebruik te hoeven maken van onnodig veel verpakkingsmateriaal. Ook proberen we verpakkingsmateriaal te recyclen wanneer dat mogelijk is. Hieronder vind je meer informatie over de verzending en levertijd van je bestelling.

Wij verzenden vanuit Nederland aan Nederland en België.

Verzendkosten van je verzending

Helaas is verzending niet gratis en daarom vragen we onder de € 150 een vergoeding.

Nederland

Gratis verzending – Bestelling boven € 150, –
€ 6,75 voor bestellingen onder € 150,-

België

Gratis verzending – Bestelling boven € 150, –
€ 10,75 voor bestellingen onder € 150,-

Levertijd van je verzending

Zodra wij je bestelling hebben ontvangen gaan we je pakketje gereed maken voor verzending. Je wordt per e-mail op de hoogte gebracht zodra je bestelling is verzonden.

Levering verloopt via PostNL. Over het algemeen word je bestelling, na het aanbieden van je bestelling aan PostNL, de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 afgeleverd. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Je ontvangt een Track & Trace-code om de verzending online te volgen. Heb je vragen over de status van je order? Check dan eerst je Track & Trace-code. Heb je toch nog een vraag over de verzending en levertijd? Stuur je vraag in via ons contactformulier.

In onze algemene voorwaarden lees je alle voorwaarden die van toepassing zijn op je aankoop bij Pina-Luiers.