Betaal in termijnen vanaf €150. Geen extra kosten. 

Wasbare luiers vs wegwerpluiers

Wat zijn de verschillen tussen wasbare luiers versus wegwerpluiers? We hebben een handig overzicht voor je gemaakt. Als je kijkt naar je kindje, de natuur en je portemonnee hebben wasbare luiers enorm veel voordelen. De belangrijkste reden dat er nog vaak voor wegwerp wordt gekozen is het gemak. Want het lijkt makkelijker om een vieze luier weg te gooien in de prullenbak en er nooit meer naar om te kijken. Maar als je je bedenkt hoe slecht wegwerpluiers zijn voor de natuur, dan zijn wasbare luiers het overwegen waard! Tel daarbij op dat wasbare luiers tegenwoordig net zo makkelijk in gebruik zijn. En je hoeft echt niet bang te zijn dat je poep moet uitspoelen, hier gebruik je bamboe inlegvellen voor. Die vangen de ontlasting op en gooi je weg en je wasmachine doet verder al het zware werk.

Wasbare luiers vs wegwerpluiers – een handig overzicht

Koop je wasbare luiers bij Pina-Luiers

Ben je ook overtuigd en kies je voor duurzame luiers? Shop bij ons de zachtste wasbare luiers. Om het makkelijk te maken hebben we een aantal voordeelpakketten samengesteld. Kies uit het proefpakket, dagpakket, startpakket of het compleet startpakket en ervaar het zelf!

Wil je graag advies inwinnen of hulp bij het samenstellen van een pakket? Stuur ons een berichtje, wij staan klaar om je te helpen.

Gratis verzending vanaf €150
Binnen 2 werkdagen in huis!
Betaal zoals jij wilt: direct of gespreid (vanaf €150)
Gratis retourneren binnen 30 dagen

Populair: proefpakket | Dagpakket | Startpakket | Compleet Startpakket