Betaal in termijnen vanaf €150. Geen extra kosten. 

WebwinkelKeur: Pina-Luiers is aangesloten!

Pina-Luiers is aangesloten bij WebwinkelKeur. Dit betekent dat Pina-Luiers voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. Vanaf nu heb je als klant van Pina-Luiers de mogelijkheid om je klant- en productervaring achter te laten via WebwinkelKeur. Alle klanten die een aankoop doen via onze website ontvangen per mail een verzoek om een beoordeling in te vullen. Als startende onderneming zijn deze eerste reviews extra waardevol.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit de betrouwbaarheid van Pina-Luiers onderstreept. Met het ondertekenen van het ondernemer manifest van WebwinkelKeur verklaren we ons te houden aan de volgende punten:

  • Pina-Luiers verzamelt reviews op een eerlijke manier
  • Pina-Luiers doet niet aan dropshipping vanaf consumentensites
  • Pina-Luiers houdt zich aan de e-commerce regels
  • Pina-Luiers staat garant voor goede klantenservice en neemt klachten serieus
  • Pina-Luiers betaald eerlijk belasting
  • Pina-Luiers communiceert duidelijk en eerlijk

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat continu blijft toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom, weer een extra reden om je wasbare luiers en accessoires bij Pina-Luiers te shoppen!