Retourneren en ruilen

Retouren en ruilen worden geaccepteerd op alle producten, zonder opgave van reden. Volg wel de onderstaande richtlijnen op.

Bedenktijd/retour

Bij Pina-Luiers heb je het recht om producten zonder opgave van reden retour te sturen. Daarbij gelden de volgende termijnen:

  • Je hebt 14 dagen om de bestelling te annuleren en het retour aan te melden.
  • Daarna heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug gestort op je rekening. Enkel de kosten voor retour van je huis naar ons hoofdkantoor zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, retourneer je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Pina-Luiers.

Download het retourformulier en voeg deze bij de retourzending. Zodra wij je retour hebben ontvangen, wordt je terugbetaling binnen 5 werkdagen in orde gemaakt. Bewaar het Track & Trace nummer van je pakket totdat het veilig bij ons is aangekomen en je de terugbetaling hebt ontvangen. Zonder een Track & Trace kunnen we geen onderzoek starten en kunnen we je verloren retour dus niet terugbetalen.

Uitzonderingen retourneren

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. We willen graag een ander alsnog blij maken met jouw retourzending. Twijfel je over een product dat je retour wilt sturen neem dan eerst contact met ons op.

Product ruilen

Om je bestelling of een product uit je bestelling te ruilen, dien je eerst je huidige product(en) te retourneren. Na het retourneren van je bestelling kun je eenvoudig een nieuwe bestelling plaatsen voor de nieuwe producten. Het is aan jou of je direct een nieuwe bestelling plaatst of je wacht tot je de terugbetaling hebt ontvangen. Nadat we je retourzending hebben ontvangen, duurt het maximaal 5 werkdagen voordat we je geld hebben terugbetaald.

Verzendkosten retourneren

Vanuit milieu-overwegingen geven wij geen retourlabels bij onze bestellingen. Je kunt daarom zelf bepalen via welke pakketbezorger je het pakket verzendt. De kosten kunnen per pakketbezorger verschillen.

Let er wel op dat je het pakket goed verpakt en verzekerd terugstuurt, want je retourzending kan alleen in behandeling worden genomen als deze in goede staat ons adres bereikt.

Pina-Luiers kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor geretourneerde items die kwijtraken.

Ik heb een verkeerd bezorgadres afgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.