Veelgestelde vragen

Wasbaar luieren

Om fulltime wasbaar te luieren raden wij aan om minimaal 25 voorgevormde luiers aan te schaffen en minimaal 8 overbroekjes (per maat). De voorgevormde luier groeit met je kindje mee en kun je de gehele luierperiode gebruiken. Om de beste pasvorm te bieden zijn de overbroekjes verkrijgbaar in 4 maten. Als je iets meer luiers hebt dan heb je meer speling om ze te wassen en drogen en zit je nooit zonder schone luiertjes.

Jazeker! Als je een dagje op pad gaat neem je je luiertjes mee in een wet- & drybag. De wet- & drybag van Pina-Luiers heeft 2 compartimenten om zowel de schone als de vieze luiers mee te nemen.

Milieucentraal heeft berekend dat het gebruik van wasbare luiers gemiddeld €500 scheelt voor je portemonnee. Bij Pina kun je ervoor kiezen om de investering in termijnen te betalen zodat je gelijk profiteert van deze besparing. Van wegwerpluiers gebruik je er minstens 5.400 voordat je kindje zindelijk wordt. Als je wasbare luiers gebruikt bespaar je ook nog zeker 44% afval en produceer je 49% (zonder droger) tot 27% (met droger) minder CO2 uitstoot. Win – win – win – win!

Betaling

Bij Pina-Luiers betaal je online heel eenvoudig en veilig via iDeal of Bancontact. Bij een aankoop vanaf € 150 heb je de keuze om het resterende bedrag in termijnen te betalen.

Selecteer bij de betalingsoptie: ‘BETAAL IN TERMIJNEN’. Je betaalt eenmalig € 150 en met een SEPA-incasso worden de maandelijks terugkerende bedragen via een automatische transactie betaalt. Zodra het aantal termijnen is afgelopen stopt de automatische incasso, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Als je ervoor kiest om je aankoop te betalen in termijnen zijn er geen extra verborgen kosten.

Verzending

Binnen 2 werkdagen heb je je bestelling in huis. Je wordt per e-mail op de hoogte gebracht zodra je bestelling is verzonden.

Levering verloopt via PostNL. Over het algemeen word je bestelling, na het aanbieden van je bestelling aan PostNL, de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 afgeleverd. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Je ontvangt een Track & Trace-code om de verzending online te volgen.

Zodra je pakket onderweg is, ontvang je een e-mail met de leveringsinformatie en een tracking link waarmee je je pakket online kunt volgen. Houd er rekening mee dat het een tijdje kan duren voordat de tracking link werkt.

Wij verzenden vanuit Nederland aan Nederland en België.

Retourneren en ruilen

Bij Pina-Luiers heb je het recht om ongebruikte, onbeschadigde en niet gewassen producten binnen 30 dagen zonder opgave van reden retour te sturen. Lees hier alles wat je moet weten over retourneren en ruilen.

Nadat we je retourzending hebben ontvangen, duurt het maximaal 5 werkdagen voordat we je geld hebben terugbetaald.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op.

We proberen vragen altijd binnen 48 uur te beantwoorden.