Betaal in termijnen vanaf €150. Geen extra kosten. 

‘Betaal-Wat-Je-Kunt’ systeem voor duurzame luiers

Bij Pina-Luiers geloven we dat toegang tot duurzame babyverzorging een recht is, niet een luxe. Met dat in gedachte zijn we Pina-Luiers gestart. Met ons innovatieve ‘Betaal-Wat-Je-Kunt’ systeem zijn wasbare luiers voor elke ouder die duurzaam wil luieren toegankelijk. We hopen dat we zo de drempel verlagen om de stap te nemen om voor wasbaar te gaan. Minder wegwerpluiers op de vuilnisbelt is het doel!

Wij vinden dat elke ouder de kans moet krijgen om een duurzame keuze te maken, zonder dat de hoge aanschafkosten een drempel is om dit te doen. Met ons ‘Betaal-Wat-Je-Kunt’ model openen we de deur naar een groenere toekomst voor de volgende generatie.

In plaats van ouders te vragen om vooraf in een volledig wasbare luier pakket te investeren, betaal je een bedrag per maand dat past bij je eigen financiële situatie.

Al vanaf €21 per maand koop je een compleet pakket wasbare luiers. De besparing loopt al snel op naar €1.200 én verdien je dus al gelijk terug. Reken maar even mee!

Wegwerp

Het Nibud heeft berekend dat je gemiddeld €49,55 per maand kwijt bent aan luiers. Dit komt dus uit op €2.100,- aan luiers! En dat is dan slechts voor één baby én hier zijn de steeds meer toenemende afvalkosten nog niet in meegenomen.

Pina-Luiers

Ons complete pakket wasbare luiers koop je voor €665,-. Je hebt dan altijd voldoende luiers in huis en je hoeft je geen zorgen meer te maken over het kopen van luiers.

Als je dit gespreid betaald dan betaal je bij aankoop €150. Je bepaald zelf in hoeveel maanden je het resterende bedrag betaald. Dit kan al vanaf €21 per maand, 24 maanden.

Hoe werkt dat dan?

Gewoon lekker shoppen! En bij de uitcheck-pagina kies je voor “betalen in termijnen”.

Stel je pakket samen

Shoppen

Wil je eerst Pina-Luiers proberen, parttime wasbaar luieren of fulltime? Stel in onze shop je pakket samen. Vind je het lastig om zelf uit te zoeken wat je precies nodig hebt? Kies voor 1 van onze voordeelpakketten! Je vindt altijd een pakket die perfect past bij je eigen situatie en wensen.

Bepaal je maandbedrag

In termijnen betalen

Bij een aankoop vanaf €150 kun je kiezen om het resterende bedrag in termijnen te betalen. Bepaal wat je maandelijks kunt missen en in hoeveel maanden je het pakket wilt betalen. Zonder extra kosten. Natuurlijk mag je er ook voor kiezen om je aankoop gelijk af te rekenen.

Geniet van het avontuur

Genieten!

Ik weet het zeker, je gaat genieten van die lieve wasbare luierbilletjes. Nooit meer zonder luiers, weinig kans op luieruitslag en met ieder wasje realiseer je hoeveel afval je hebt bespaard! Wel jammer dat kindjes in “wasbaar” over het algemeen sneller uit de luiers zijn.

Ontdek de kwaliteit van Pina-Luiers

Onze wasbare luiers zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zacht voor de huid van je baby en gemaakt om een hele luierperiode mee te gaan. Ze zijn ontworpen met het oog op kwaliteit en gebruiksgemak, zodat ouders zorgeloos kunnen kiezen voor een duurzaam alternatief voor wegwerpluiers.

Vandaag nog de overstap maken naar wasbare luiers is een kleine stap voor jou, maar een grote sprong voor onze wereld. Met Pina-Luiers wordt elke luierwissel een daad van liefde voor je kind en respect voor de wereld waarin onze kinderen opgroeien.

newborn draagt voorgevormde luier

Alleen het beste voor je kindje.

Bamboe & biologisch katoen (GOTS)

Wil je graag advies inwinnen of hulp bij het samenstellen van een pakket? Stuur ons een berichtje, wij staan klaar om je te helpen.

Gratis verzending vanaf €150
Binnen 2 werkdagen in huis!
Betaal zoals jij wilt: direct of gespreid (vanaf €150)
Gratis retourneren binnen 30 dagen

PopulairProefpakket | Dagpakket | Startpakket | Compleet pakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *