Betaal in termijnen vanaf €150. Geen extra kosten. 

Hulp aan Turkije en Syrië

Een hevige aardbeving zorgt voor duizenden doden, gewonden en veel schade in Syrië en Turkije. De ravage is groot. Onze producent in Turkije is samen met WSKO basisschool de Hofvilla in Wateringen (de Nederlandse school van de kinderen) een hele mooie actie gestart om de mensen in het getroffen gebied te helpen. Help je mee?

Oproep van de Hofvilla

De Hofvilla wil graag een steentje bijdragen aan de getroffenen van de aardbeving. Ook op de Hofvilla zitten Turkse families, waarvan de familie getroffen is door het natuurgeweld. Ook van onze Syrische Conciërge zijn kennissen en dorpsbewoners omgekomen. Daarom deze oproep aan u. Wilt u 2 euro of meer storten op onderstaand rekeningnummer, dan betalen wij als school de facturen van de dekens en de tenten, afhankelijk van wat we gaan ophalen, om zo het leed van de overlevenden te verzachten!!

NL25RABO0368120813 t.n.v A.T.C.Hopmans Pius X  Dit is de schoolrekening van de Hofvilla!

Namens de getroffen families alvast heel hartelijk bedankt voor uw steun!

Namens onze producent

Beste ouders,

De beelden die we zien vanuit Turkije en Syrië zijn niet te bevatten, heftig en zwaar. We willen helpen! Wat kunnen we doen? 

Wij zijn de ouders van Yasin & Leyla en onze familie woont in het getroffen gebied. Met ons textielbedrijf proberen wij en hen en alle andere slachtoffers te helpen. Mijn man is op dit moment in Turkije om die hulp te regelen. Hij heeft samen met een aantal producenten de handen in één geslagen en zij produceren op dit moment alleen maar tenten en dekens voor de mensen in het getroffen gebied. Dit is nu de grootste behoefte, ter bescherming tegen de kou en sneeuw. 

Miljoenen mensen hebben geen huis meer en ook de mensen die nog wel een huis hebben, kunnen niet terug daar naartoe. Het is nog niet veilig door naschokken van de beving. Help ons geld inzamelen voor het maken van zoveel mogelijk tenten en dekens. Wij zorgen ervoor dat alles aankomt in de getroffen gebieden. 

Dank u wel,
Namens de Familie Yücel, het dorp Düziçi en de omliggende dorpen in de provincie Osmaniye/Adana.

Hulp aan Turkije en Syrië
Hulp aan Turkije en Syrië