Betaal in termijnen vanaf €150. Geen extra kosten. 

Reusable Nappy Week 2023

Reusable Nappy Week, Pina-Luiers is erbij!

De Reusable Nappy Week komt eraan! Overal ter wereld worden er acties en activiteiten georganiseerd om meer bekendheid te geven aan wasbare luiers. Ook wij hebben leuke acties op de planning staan deze week. Bekijk en volg onze social media kanalen op Facebook en Instagram om onze acties deze week niet te missen!

Wil je nu al genieten van een mooie korting? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch een kortingscode van 5% voor je eerste bestelling! Je ontvangt de code binnen enkele minuten. Mocht je hem niet hebben ontvangen in je inbox is de mail mogelijk in je spam terecht gekomen.

Reusable Nappy Week

Wanneer is Reusable Nappy Week 2023?

Reusable Nappy Week 2023 vindt plaats van 24 april tot en met 30 april 2023.

Eén ding is zeker: op pina-luiers.nl vind je deze week super toffe kortingen en andere acties. Mis deze unieke kans niet – het is de moeite waard!

De kortingscode voor 2023 staat al vast en wordt aanstaande maandag onthuld!

Countdown naar Reusable Nappy Week 2023

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds

KORTINGSCODE: WORDT BINNENKORT ONTHULD


Jouw voordelen bij het kopen tijdens Reusable Nappy Week 2023 bij Pina-Luiers

Tijdens de Reusable Nappy Week staan er leuke kortings- en winacties voor je klaar. We verklappen nog niet wat we precies gaan doen, dat is een verassing.

Het wordt een geweldige week - dat beloven we!

Waarom Reusable Nappy Week?

De Reusable Nappy Week bestaat al vele jaren en is bedoeld om wasbare luiers meer bekendheid te geven en het échte verhaal te delen over de meest duurzame keuze voor luiers die er is. Veel ouders weten dat wasbare luiers bestaan, maar associëren ze nog steeds met de termen “vies” en “ouderwets”. Het met de hand uitwassen van poepluiers, stinkende luiers en de bergen extra was worden vaak genoemd om niet te kiezen voor duurzame, ecologische, wasbare luiers.   

Wij als “wasbare luier liefhebbers” weten dat de wasbare luier juist een super fijn alternatief is voor wegwerpluiers. En de keuze is snel gemaakt als je weet hoe wegwerpluiers het milieu vervuilen, veel afval produceren en relatief duur zijn. Helaas is het onderwerp “wasbare luiers” nog vrij onderbelicht en weten jonge ouders er vaak weinig van. Er zijn veel vooroordelen en is er veel onwetendheid over de moderne wasbare variant. Om het echte verhaal van de wasbare luier te delen met jonge ouders is sinds 1996 de “Reusable Nappy Week” of “Real Nappy Week”  in het leven geroepen.

Of het nu gaat om winkels, blogs, wasbare luierconsulentes of online winkels – iedereen  heeft hetzelfde doel tijdens deze internationale wasbare luierweek. Het doel is om vooroordelen te doorbreken, te informeren en motiveren zodat meer mensen kiezen voor wasbare luiers.

Pina-Luiers - De beste keuze voor je kindje, de wereld en je portemonnee.

Reusable Nappy Week 2023 bij Pina-Luiers – Het beste moment om te beginnen met wasbare luiers!

Natuurlijk is de aankoop van een pakket wasbare luiers een grote investering. Sommige ouders vragen zich misschien af of deze aankoop de moeite waard is. Daar zeggen we volmondig ja tegen! Gemiddeld geven ouders tussen de € 1.600 uit aan wegwerpluiers. Als je een compleet startpakket koopt dan bespaar je bij één kindje al meer dan € 500. Bij Pina-Luiers geniet je direct van die besparing als je kiest voor betalen in termijnen. Je bepaald zelf wat je maandelijks kunt missen en in hoeveel maanden je het pakket wilt betalen.

Onze luiers groeien met je kindje mee en kun je gebruiken vanaf newborn tot zindelijkheid. Ze helpen zelfs om je kindje op een natuurlijke manier te begeleiden naar zindelijkheid. Krijgt je kindje hierna nog een broertje of zusje? Dan neemt de besparing met grote stappen toe!

Kies voor wasbare luiers en help mee om de ecologische voetafdruk van je gezin te verkleinen en een actieve bijdrage te leveren aan de bescherming van onze wereld.

Wash, reuse & reduce!

Waarom zou je bij ons wasbare luiers kopen?

Het comfort van jouw kindje staat bij ons centraal. Wij hebben onze producten zorgvuldig geproduceerd om de beste wasbare luiers te kunnen aanbieden. Onze luiers zijn gemaakt van duurzame en zachte  materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd om hoogwaardige producten te kunnen aanbieden. Bij alle keuzes die we maken proberen wij verantwoorde keuzes te maken voor onze wereld.

Naast het verminderen van afval hebben wasbare luiers ook andere voordelen:

  • Wasbare luiers zijn aanzienlijk goedkoper, en bij ons geniet je gelijk van dit voordeel.
  • Het helpt het lichaamsbewustzijn van je kindje te verbeteren.
  • De huidirritatie van je kindje wordt tot een minimum beperkt.
  • Vrij van plastic, chemicaliën en hormoonverstoorders, en nog veel meer…

Het inwisselen van kortingscodes

Voer de kortingscode in het kortingscodeveld in dat afzonderlijk wordt weergegeven tijdens het bestelproces. Als je vragen of problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

* Uitgesloten zijn de verzendkosten. Het is niet mogelijk om meerdere codes te combineren. Kortingsbonnen / promoties zijn alleen geldig in de opgegeven actieperiode. Onze kortingsacties/vouchers kunnen slechts één keer per bestelling worden ingewisseld. Een contante betaling of daaropvolgende verrekening van een kortingscode met eerdere bestellingen is niet mogelijk.