Betaal in termijnen vanaf €150. Geen extra kosten. 

We Are Pregnant najaarseditie 2023, Pina-Luiers is erbij!

Ieder jaar wordt er in het voorjaar én najaar een heerlijk babyfeest gegeven in de Werkspoorkathedraal in Utrecht, het We Are Pregnant event. Als je het mij vraagt het allerleukste baby event van Nederland.

Ben je zwanger, verwacht je binnenkort een kleintje of is je kindje net geboren? Dan is dit event écht een aanrader om naartoe te gaan! En goed nieuws, Pina-Luiers is daar tijdens de najaarseditie van 2023 ook te vinden.

We nodigen je van harte uit om ons huisje te bezoeken, waar je onze luiers kunt zien, voelen en zelfs kunt proberen. Bovendien hebben we geweldige beursacties voor jullie bedacht!


Wanneer is de najaarseditie 2023 van We Are Pregnant?

We are Pregnant najaarseditie 2023 vindt plaats van 6 oktober tot en met 8 oktober 2023.

Iedere dag is het event te bezoeken tussen 10.00-17.00 uur. Heb je een middagticket dan ben je vanaf 14.00 uur welkom!

Eén ding is zeker: op onze stand vind je deze dagen super toffe kortingen en andere acties. Mis deze unieke kans niet – het is de moeite waard!

Countdown naar We Are Pregnant 6 – 8 oktober 2023

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds

Ervaar Pina-Luiers op We Are Pregnant

Het We Are Pregnant event is een geweldige kans voor (toekomstige) ouders om zich te oriënteren op alles wat met zwangerschap en ouderschap te maken heeft. Pina-Luiers is er trots op om deel uit te maken van dit prachtige evenement. Hier is wat je kunt verwachten als je onze stand bezoekt:

1. Zie en voel de kwaliteit

Bij Pina-Luiers begrijpen we dat ouders alleen het beste voor hun baby’s willen. Daarom laten we je graag onze luiers zien, zodat je de hoogwaardige materialen en zachte stof kunt ervaren. We geloven dat je meteen het verschil voelt!

2. Probeer onze luiers

Bij onze stand krijg je de kans om Pina-Luiers daadwerkelijk uit te proberen. Voel hoe comfortabel ze zijn voor je baby en hoe gemakkelijk je je kindje verschoont. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te laten zien hoe onze wasbare luiers werken.

3. Ontdek onze beursacties

We willen de We Are Pregnant beurs extra speciaal maken voor jou. Daarom hebben we geweldige beursacties waar je van kunt profiteren. Of je nu op zoek bent naar een proefpakket, wasbare luier accessoires of een compleet wasbare luierpakket, we hebben hele aantrekkelijke kortingen. Ook kun je tijdens deze dagen kans maken op een compleet wasbare luier pakket ter waarde van €746,00!


Koop een ticket en bezoek onze stand

We kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen in ons huisje op de We Are Pregnant beurs in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Wij staan klaar om je alles te vertellen over Pina-Luiers en om je te helpen de beste keuze te maken voor jouw gezin.

Mis deze kans niet om hoogwaardige, milieuvriendelijke luiers te ontdekken en te profiteren van onze acties. We zien je graag op onze stand!

Via deze link bestel je je tickets. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal kaartjes en op=op!

Adres
de Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
3534 AP Utrecht.

Wil je meer informatie over het event? Informatie | We Are Pregnant


Waar staat Pina-Luiers voor?

Het comfort van jouw kindje staat bij ons centraal. Bij alle keuzes die we maken proberen wij verantwoorde keuzes te maken voor onze wereld. We begrijpen dat ouders het beste voor hun baby’s willen, en daarom hebben we luiers ontworpen die niet alleen zacht en comfortabel zijn, maar ook vriendelijk voor de planeet. Onze luiers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn geproduceerd in Europa.

Naast het verminderen van afval hebben wasbare luiers ook andere voordelen:

  • Wasbare luiers zijn vriendelijk voor je portemonnee. Ze zijn aanzienlijk goedkoper als je het vergelijkt met wegwerpluiers. En bij ons geniet je gelijk van dit voordeel als je kiest voor betalen in termijnen.
  • Het helpt het lichaamsbewustzijn van je kindje te verbeteren. Kindjes in wasbare luiers zijn dan ook vaak 0,5 – 1 jaar eerder zindelijk.
  • De huidirritatie van je kindje wordt tot een minimum beperkt. Geen luieruitslag of smeren met cremes om dit te voorkomen.
  • Vrij van plastic, chemicaliën en hormoonverstoorders, en nog veel meer…

Natuurlijk is de aankoop van een pakket wasbare luiers een grote investering. Sommige ouders vragen zich misschien af of deze aankoop de moeite waard is. Daar zeggen we volmondig ja tegen! Gemiddeld geven ouders tussen de € 1.600 uit aan wegwerpluiers. Als je een compleet startpakket koopt dan bespaar je bij één kindje al meer dan € 500. Bij Pina-Luiers geniet je direct van die besparing als je kiest voor betalen in termijnen. Je bepaald zelf wat je maandelijks kunt missen en in hoeveel maanden je het pakket wilt betalen.

Onze luiers groeien met je kindje mee en kun je gebruiken vanaf newborn tot zindelijkheid. Ze helpen zelfs om je kindje op een natuurlijke manier te begeleiden naar zindelijkheid. Krijgt je kindje hierna nog een broertje of zusje? Dan neemt de besparing met grote stappen toe!

Kies voor wasbare luiers en help mee om de ecologische voetafdruk van je gezin te verkleinen en een actieve bijdrage te leveren aan de bescherming van onze wereld.


Winnen: tickets voor We Are Pregnant!

Heb je nog geen kaartjes maar heb je wel zin in een gezellig dagje uit? Dat komt goed uit, want Pina-Luiers mag 2 x 2 kaarten weggeven voor het event op vrijdag 6 oktober! Wil je een setje kaarten winnen, zo maak je kans:

  • Volg Pina-Luiers op Facebook of Instagram om kaartjes te winnen voor dit event.
  • Laat in een reactie weten waarom jij graag kans maakt op deze kaarten!
  • Extra winkans: Tag onder het bericht op Facebook of Instagram een mommy (to be) die ook graag deze kaarten zou willen winnen!

De winnaars worden op dinsdag 26 september bekend gemaakt. Good luck & see you there!

* De winnaars worden willekeurig gekozen. Deze winactie is niet gesponsord of beheerd door Instagram of Facebook.

Blije baby met wasbare luier
wasbare luiers drogen

3 replies on “We Are Pregnant najaarseditie 2023, Pina-Luiers is erbij!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *